بهترین پاوربانک هایی که در سال 2019 می توان خرید

به گزارش بلاگ پو، وب سایت یک پزشک - میثاق محمدی زاده: همه ما دوست داریم اسمارت فون هایی با بیشترین عمر باتری داشته باشیم، اما هرچقدر ظرفیت باتری اسمارت فون ما زیاد باشد؛ باز هم تمام می گردد.

بهترین پاوربانک هایی که در سال 2019 می توان خرید

بهترین راهکار، خرید یک پاوربانک یا شارژر قابل حمل و قرار دادن آن در کیف و کوله مان است.

در بازار، پاوربانک های زیاد و متنوعی وجود دارد. در حالی که احتیاج نیست برای یک دستگاه خاص، سراغ پاوربانک خاصی برویم و غالب پاوربانک های ارایه شده در بازار برای شارژ هر اسمارت فونی مناسب هستند؛ اما توجه به بعضی ویژگی ها و مزیت ها می تواند در انتخاب پاوربانک مناسب تری راه گشا باشد.

شما می توانید ظرفیت یک پاوربانک را برحسب میلی آمپرساعت (mAh) انتخاب کنید. مسلما هرچقدر ظرفیت یک پاوربانک بیشتر باشد؛ شما بیشتر خشنود می شوید، ولی باید به سرعت شارژ پاوربانک نیز دقت کنید.

سرعت های شارژ پاوربانک در بازار، 7.5 وات، 10 وات، 15 وات و 30 وات هستند. اگر سرعت شارژ برای شما اهمیت دارد؛ باید پاوربانکی با سرعت بالاتر انتخاب کنید.

شارژ کابلی یا بی سیم، اندازه و وزن، ظرفیت، سرعت شارژ، تعداد درگاه ها و قیمت پارامتر هایی هستند که در انتخاب بهترین پاوربانک و شارژر همراه تاثیرگذاراند. سایت وایرد بهترین پاوربانک های سال 2019 را این طور فهرست نموده است:

بهترین پیشنهاد: انکر PowerCore 20100

مزایا:

قیمت مناسب، شارژ سریع، باتری بزرگ

معایب:

وزن نسبتا زیاد

یک گزینه بسیار شیک برای افرادی که چندین گجت همراه دارند. وزن این پاوربانک حدود 356 گرم است و دو خروجی 2.4 آمپر (12 وات) دارد.

دو درگاه USB برای شارژ همزمان دو اسمارت فون یا گجت دیگر دارد. ظرفیت این پاوربانک 20100 میلی آمپرساعتی است که بسیار مطمئن تر از یک پاوربانک 10 هزار میلی آمپرساعتی است.

این ظرفیت می تواند 5 الی 7 گجت یا اسمارت فون را شارژ کند که البته بستگی به باتری این گجت ها هم دارد. مثلا می تواند 7 آیفون 7 را شارژ کند. آیفون XS Max را در کمتر از یک ساعت 50 درصد شارژ می نماید.

شارژ خود این پاوربانک حدود 10 ساعت طول می کشد. یعنی تقریبا باید یک شب تا صبح به برق متصل باشد. چهار چراغ LED برای نشان دادن وضعیت شارژ، یک درگاه میکرو یواس پی ورودی، یک کابل میکرو یواس پی به یواس پی و یک کیف مشکی همراه خودش دارد.

قیمت پاوربانک انکر PowerCore 20100 در ایران حدودا 350 هزار تومان است.

بهترین برای دارندگان اپل واچ: بلکین Valet Charger

مزایا:

کوچک، شارژ آیفون و اپل واچ

معایب:

کندتر از نمونه های مشابه

یک پاوربانک کوچک و جمع وجور دوست داشتنی است. از ترکیب رنگ مشکی و نقره ای سود می برد که زیبایی خاصی به آن داده و در کنار محصولات اپل بی ریخت به نظر نمی رسد.

این پاوربانک با وزن 281 گرم می تواند به وسیله درگاه های USB به Lightning گوشی های آیفون را شارژ و سر پلاستیکی بالای آن می تواند اپل واچ را به طور بی سیم شارژ کند.

شرکت بلکین می گوید ظرفیت 6700 میلی آمپرساعتی این پاوربانک می تواند سه بار گوشی آیفون و هشت بار اپل واچ را شارژ کند. البته، در عمل این طور نیست و شاید دو بار آیفون XS Max یا اپل واچ سری 4 شارژ شوند.

یک عیب بزرگ این پاوربانک، سرعت پایین شارژ این پاوربانک در مقایسه با نمونه های مشابه در بازار است. یک درگاه USB با قدرت 1 آمپر دارد و همراه با یک کابل شارژ microUSB به USB عرضه می گردد.

قیمت پاوربانک بلکین Valet Charger در بازار ایران حدود 1 میلیون تومان است.

بهترین شارژر همراه از نظر قیمت: شیائومی Mi Power Bank 2S

مزایا:

قیمت مناسب، نازک و سبک، پشتیبان قابل اعتماد

معایب:

ورودی ضعیف

اگر در بازار به دنبال یک پاوربانک ارزان و سبک هستید تا به عنوان یک دستگاه پشتیبان در کوله شما باشد؛ پاوربانک Mi Power Bank 2S گزینه خوبی است.

این پاوربانک با ضخامت 14.2 میلی متر و وزن 230 گرم از جنس آلومینیوم یکی از ظریف ترین پاوربانک های جهان است. وزن و ضخامت این پاوربانک به اندازه اسمارت فون هواوی Mate 20 Pro و شیائومی Mi Mix 3 است.

این پاوربانک ظرفیتی 10 هزار میلی آمپری و دو درگاه USB دارد که ورودی 1.5 یا 2 آمپری با حداکثر شارژ سریع 15 واتی به دست می دهد.

با ظرفیت پاوربانک شیائومی می توانید دو الی سه گوشی سامسونگ گلکسی اس یا آیفون را شارژ کنید. این شارژر ورودی چندان سریعی ندارد و مدت زمان طولانی برای شارژ شدن احتیاج خواهد داشت.

از درگاه microUSB برای شارژ شدن استفاده می نماید. با قیمت 12 یورویی نباید هم بیشتر از این توقع داشت.

بهترین برای لپ تاپ: سیگنت Laptop Power Bank

مزایا:

ظرفیت باتری بسیار زیاد، شارژ سه دستگاه لپ تاپ در یک دوره

معایب:

بزرگ و سنگین، گران قیمت

پاوربانک قدرتمندی برای شارژ سریع لپ تاپ ها است. پاوربانک Cygnett Laptop Power Bank در دو ظرفیت 20 و 27 هزار میلی آمپرساعت عرضه شده است که مدل دوم می تواند سه لپ تاپ 9 هزار میلی آمپری را شارژ کند.

در عمل، لپ تاپ مک بوک پروی 13 اینچی را یک و نیم بار شارژ و مک بوک پرو 15 اینچی را یک بار شارژ می نماید.

شما سه خروجی در اختیار دارید که برای شارژ همزمان یک لپ تاپ، گوشی موبایل و تبلت مورد استفاده قرار گیرند. خروجی USB-C با قدرت 3 آمپر، USB-C دیگری با خروجی 2.4 آمپر و در نهایت خروجی USB-A با قدرت 2.4 آمپر که برای شارژ سریع 60 واتی طراحی شده اند.

اگر بخواهید با این پاوربانک گوشی تلفن همراه خود را فقط شارژ کنید؛ احتمالا 6 یا 7 بار شارژ می گردد.

طبیعی است که وزن زیادی داشته باشد و اندازه آن بزرگ تر از دیگر پاوربانک گردد، اما هنوز برای حمل مناسب است. شارژ کامل این دستگاه با ورودی 30 وات نزدیک به 5 ساعت طول می کشد که بسیار سریع تر از بعضی پاوربانک های نام برده شده در این مطلب است.

قیمت مدل 20 هزار میلی آمپری 120 یورو و قیمت مدل 27 هزار میلی آمپری نزدیک به 150 یورو است.

بهترین برای شارژ بی سیم Qi: انرجایزر QE10000CQ

مزایا:

شارژ سریع انواع گوشی و دستگاه های مبتنی بر فناوری Qi

معایب:

-

ترکیب عالی از شارژر بی سیم با پاوربانک معمولی است. در ظرفیت اسمی 10 هزار میلی آمپرساعت با خروجی های USB Type-C و USB 3.0 عرضه شده و از فناوری شارژ بی سیم Qi پشتیبانی می نماید.

افزون بر این، مجهز به فناوری شارژ سریع Quick Charge 2.0 است. در خروجی شارژ بی سیم ولتاژی 9 و 12 ولت به دست می دهد و خروجی شارژ سریع آن 5 ولت 3 آمپر، 9 ولت 2 آمپر و 12 ولت 1.5 آمپر است.

وزن آن 280 گرم است که برای حمل و مصارف مسافرتی بسیار مناسب نشان می دهد. قیمت آن در سایت آمازون 50 دلار است که در ایران نزدیک به 420 هزار تومان به فروش می رسد.

اگر دنبال پاوربانکی هستید که هم شارژ بی سیم و هم شارژ سریع به شما بدهد و چندکاره باشد؛ شارژر همراه انرجایزر QE10000CQ جزو بهترین های بازار خواهد بود.

bestcanadatours.com: مجری سفرهای کانادا و آمریکا | مجری مستقیم کانادا و آمریکا، کارگزار سفر به کانادا و آمریکا

asiaro.ir: سفر به آسیا و کشورهای شرق آسیا، آسیای مرکزی و خاورمیانه

thailandro.ir: سفر به تایلند با همه خوشی ها و تفریحات هیجان انگیز

منبع: برترین ها
انتشار: 30 آبان 1400 بروزرسانی: 30 آبان 1400 گردآورنده: blogpo.ir شناسه مطلب: 8010

به "بهترین پاوربانک هایی که در سال 2019 می توان خرید" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "بهترین پاوربانک هایی که در سال 2019 می توان خرید"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید